Sofia ~ 12.38

Hej! Sitter och jäspar i soffan just nu. Somnade vid fyra och klev upp vid halv nio och jobbade så är lite trött... Funderar på att sova en stund innan jag börjar göra mig klar inför ännu en dag på Peace and Love... Tänkte bara visa att jag lever i alla fall och så hörs vi väl någon annan dag igen!
´
Slitna tjejer igår natt...

Carro ~ 02.53


Sofia ~ 02.49

Heeeej! Kommer knappt kunna blogga denna vecka som jag sagt tidigare. Jobbar nämligen på förmiddagen och hänger på P&L på eftermiddagen, kvällen och natten. Och måste få sömn och tid till viktiga saker också, så bloggen kommer i sista hand. Tråkigt att Carro onte bloggar heller, hon har ny blogg tydligen! Menmen, jag ska väl försöka hålla denna levande ett tag till tills jag också skaffar eget. Puss på er!


Sofia ~ 23.37

Nu ni, veckan jag längtat efter i ett år är äntligen här. Peace and love mina damer och herrar! Åkte till Borlänge och hämtade mitt festivalband med Jessica idag. Hade turen att få ett campingband trots att jag köpt ett utan, haha! Snacka om skillat. Eller oskillat av killen som gav mig bandet. Hihi ;-). Tjänade ju några hundra kronor i alla fall... Imorgon åker jag, Jessica och Emelie dit vid tre och blir där hela dagen förmodligen. Vi hörs väl någon gång, vill inte direkt lägga ner tid på bloggen denna vecka. Puss, och hoppas alla ni andra som är där har det lika roligt som jag ska ha!!!

Från förra året, bästa festivalen ever.

Sofia ~ 18.35

JARÅÅÅ, NU KÖR VI!!!

Carro ~ 00.47

R.I.P

:(

Sofia ~ 04.16

Hej! Kom precis hem ifrån Emelie nu. Ännu en alldeles för sen kväll... Haha men värt det! Men nu måste jag sova, för jag ska upp igen om mindre än fyra timmar och jobba! Efter jobb blir det stan en sväng och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Godnatt!


Sofia ~ 22.42

Hej på er! Är ensam hemma och ska vara det hela natten. Sitter för tillfället och ser på This Is It, men ska slänga på mig några kläder och traska ner till Emelie. Hörs kanske senare. Hejsvejs.
´
Maten igår, mums ♥

Sofia ~ 04.24

Tjenare! Klockan är snart halv fem på morgonen och jag kom precis hem. Toppenkväll, men nu ska jag sova. Vill ju inte sova bort hela dagen precis! Godnatt!!
randombild från rhodos

Sofia ~ 16.55

Idag fyller förresten världens bästa Emelie 16 år! Grattis älskade fru!!!









Sofia ~ 16.31

Är det bara jag som tycker att vädret detta sommarlov suger? Visst, det har äntligen slutat regna, men det är ju kallt ute! Usch och fy och blä. Happ, vad mer ska jag skriva då nu när jag väl bloggar. Igår umgicks jag med Jessica. Och med Johan ett tag. Och Lukas ett pyttelitet tag. Jätteovärd kväll i alla fall haha. Tog med med Jessica hem och åt glass och somnade i soffan till Dumma mig. Idag ska jag inte göra någonting.

Här chillar vi inne på Donken-toan

Sofia ~ 16.02

Kände väl för att göra en klännning jag med.

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Carro ~ 11.21

RÖSTA PÅ MIN KLÄNNING, TRYCK PÅ LÄNKEN.
Mina designade klänning på NELLY.COM

Carro ~ 01.19

Åkfärdig!

Sofia ~ 01.06

Blåmärken på både händer och fötter, stel som en pinne och inväntar en underbar träningsvärk. Så går det när man springer upp och ner för trappor och drar hundrakilosvagnar fram och tillbaka i sex timmar. Bra träning dock! Lovar att bättra mig med bloggningen, godnatt!

Skitful bild och skitful mössa! Men den kvällen var en kväll att minnas åtminstone

Carro ~ 22.35

Hehe, är det vi som suger på att blogga eller?
I alla fall, I falun händer absolut ingenting, det är bara fult väder här så det är inte ett dugg kul att vara ute.
Nu ska jag kolla om Stoning ofSoraya, kolla på den ni mer! Bästa filmen på länge! :)

Sofia ~ 02.06

Ehm, ja... sova var det... Hehe, men upptäckte att min lyssningstid på spotify hade laddats upp med ett par timmar, så fastnade vid datorn för att lyssna... Men nu ska jag sova. Eller först leta rätt på min mobil och borsta tänderna. Kommer vara sjukt trött imorn (idag)....

Mina braiga spellistor. Lyssna!!
Vad två öron klarar.
Hey ho, let's go!
Världens bästa band.
Och allt vi kan göra är ut och dansa.
I like my beats fast and my bass down low.
Hårt godis.
Jag hoppar och trampar på ditt hjärta.

Sofia ~ 00.20

Men tjenare! Har väl inte direkt haft någon tid att blogga, så därför har det varit tyst från min sida. Igår umgicks jag med Jessica ett par timmar vilket var väldigt trevligt. Hade lite saker att snacka om då vi inte träffats på över en månad. Idag har jag gjort det ena och det andra. Bland annat städat hela huset! Jäklar vad duktig jag är. Men det är rätt kul att städa när ingen säger åt en. Hatar att göra saker när jag blir tillsagd liksom. Nu ska jag sova, imorgon blir det jobb och sånt där, och hoppas på en rolig kväll.

Gammal busspartybild

Carro ~ 15.07



åh vad skönt det skulle vara att flytta bort från tråkiga Falun till ett sånt här ställe!

Carro ~ 16.58


Sofia ~ 16.03

Stresstädar just nu, eftersom att Jessica kommer hit om cirka tio minuter och mitt rum ser ut som jag vet inte vad... Höhö, vi hörs ikväll!
Söta?

Carro ~ 15.04

Hej på er!
Jobbet kom inte idag, så jag gick upp klockan sju i onödan, vi får fixa det där imorgon istället helt enkelt.
Nu ska jag ta mig en dusch så jag känner mig en aning fräschare.
Vad ska ni hitta på en dag som denna?
hittade två sniglar som gör vad? på väg till Sofia.

Sofia ~ 09.36

Shit alltså, jag tycker synd om er som inte känner mig för ni anar inte vilken grym vän jag är! Igår till exempel, tog jag cykeln och cyklade nästan två mil fram och tillbaka i spöregnet för att lämna en födelsedagspresent till en vän som egentligen inte ens förtjänade det. Aja, så går det när man är för snäll.

Nu sitter jag och Carro hemma hos mig och väntar på att vårat jobb ska komma så vi kan sätta igång. Puss och hej.


Carro ~ 07.42

Godmorgon, idag är jag uppe sjukt tidigt, gick upp klockan sju idag och jag känner hur ovärt det känns.. Ska sortera reklam villket känns ännu mer ovärdare faktiskt. Menmen, jag ska nog bara fortsätta tills jag gjort en månad, för jag tycker hela jobbet är ovärt!
Nu ska jag äta min frukost som jag aldrig kommer orka äta upp och sen vandra iväg i en timme till Sofia, goodbye! :)

Carro ~ 20.29

Hejsan!
Nu ska jag poppa popcorn och kolla på en film jag laddat ner. Kan ju inte passa in bättre i detta tråkiga regnväder!
Ska iaf se filmen The Stoning Of Soraya M.

Carro ~ 19.05

Thank you GUD att små pizzor finns!
Nu ska jag käka, sen leta rätt på det där förbaskade pappret, sen bara sura.
dock så är dem här pizzorna inte ens i närheten av hur goda Gorbys eller Billys är, men det får väl duga.

Sofia & Carro ~ 22.46

Fråga vad ni vill så svarar vi när vi fått tillräckligt mycket frågor!

Sofia ~ 22.35

Förlåååt för våran kassa bloggning! Men det är sommarlov och att sitta inne och blogga är inget jag prioriterar först. Så det blir förmodligen dålig bloggning hela lovet, men ska försöka slänga in lite inlägg då och då! Ge gärna förslag på vad så fixar vi det :) Puss!
Haha  oj vad mycket fötter det blev nu

Sofia ~ 13.56

Oj, dålig update hehe. Vet inte vart Carro håller hus heller. Men jag hade i alla fall en trevlig stund med Emelie igår på stan. Kvällen spenderades sedan på runn med familjen i våran båt. Idag klev jag upp skittidigt (okej, nio..) och cyklade till stan med mamma och pappa och vi kom precis hem. Ni får se sen vad jag köpt! Nu ska jag väl ta en dusch och fixa mig lite för sen ska jag träffa Jessica. Puss!


Sofia ~ 14.08

Vi hörs senare!

Sofia ~ 14.00

Igår hade vi det jättetrevligt med några tjejer från klassen. Vi åt mat, choklad, mashmallows, pratade, skrattade och bara umgicks i ett par timmar. En skitbra start på lovet helt enkelt!


Sofia ~ 12.15

"Vad fick ni i betyg?"


Carros hittar ni lite längre ner. Här är mina:

Carro ~ 09.26

Godmorgon, idag tar min bror studenten så ska väl kolla på honom, senare idag har jag ingen aning om vad som kommer hända, ska vara ute och sola kanske så jag blir lite brun.
Vad ska ni göra?


turkiet 2010

Carro ~ 02.13

Fråga:
vad fick ni i betyg? :)
Eftersom min sattsning på skolan detta år inte var på topp så ser mina betyg ut såhär.
Får väl helt enkelt fösöka bättra på dem nästa termin! :)
G i allt utom Religion, samhäll och svenska, sen vet jag inte mitt betyg i idrott! :)

Sofia ~ 17.27


Sofia ~ 14.40

Jag är med och tävlar om denna skitsnygga earcuff hos Emma!

Sofia ~ 13.57

Sommarloooooov! Alltså fy i helvete vad skönt!! Drar och grillar med klassen ikväll. Bra start på lovet!


Carro ~ 13.00

Hellu!
Har precis fört över säkert över 200 gamla bilder från pappas dator till min, tog lite tid.
Nu sitter jg och lyssnar på musik och är jätte kissnödig. Så här får ni en dagens outfit.
Puss så länge!

Sofia ~ 00.40


Sofia ~ 14.02


Att älska sig själv kan vara svårt, väldigt svårt för vissa. Jag har aldrig haft bra självförtroende, men på senaste tiden har jag i alla fall börjat få bättre. Insett att, det är såhär jag ser ut. Och då har jag faktiskt börjat se vissa fina saker på mig själv. Och det är det man måste göra. Hitta sina starka punkter och fokusera på dem. Oavsett om du gillar hela din kropp eller bara dina läppar. Fokuserar man på det man tycker är fint, glömmer man det andra. Självförtroendet höjs, och självförtroende är det något av det vackraste och mest attraktiva som finns.

Jag till exempel, jag gillar mina ben. Jag gillar min mage och jag gillar mina ögon. Och sedan jag börjat slinga mitt hår nu igen har jag även börjat gilla det. Att jag är nöjd över dessa delar av mig gör att jag inte skäms över dem. Jag brukar till exempel gå i shorts, i magtröja, sminka mig så att ögonen framhävs, ha utsläppt hår. Och jag känner mig bekväm i det, gillar det. Därför får jag även mest komplimanger över de delarna. Vilket höjer självförtroendet ännu mer.

Det jag försöker säga är alltså, hur du än ser ut, vilka former du än har- gilla dig själv. Något litet åtminstone. Du kommer bara må bättre av ett höjt självförtroende, och tillslut kanske du även kommer kunna kalla dig själv vacker. Och kom ihåg, att även om ni inte själv redan insett det, så är ni vackra.


Sofia ~ 12.56

Fysatan vilken stress! Vaknade för typ 40 minuter sedan, missade klassensdag, insåg att jag hade en uppgift till att göra som skulle in typ nu. Så stressad som en gnu skrev jag ihop en halv sida på word och skickade. Puh, nu är jag fri. Ska fira det med frukost.
Världens bästa vän och jag

Carro ~ 07.05

Godmorgon, vaknade en kvart innan klockan ringde och tänkte jag skulle plugga, vilket inte gick så bra, har skrivit ca en mening sådär och den ska va inne idag. Fy skäms!
Menmen nog om det.. imorgon kommer friheten, ojojoj vad jag längtar, kan inte förstå att det är sant, det fattar jag nog imorgon! :)
usch för vintern, längtar tills jag flyttar till ett land med sommar året runt!

Sofia ~ 23.22

Okej, förlåt för det förra inlägget, var bara tvungen att skriva av mig lite. Mitt liv känns lite upp och ner just nu. Ena dagen leker livet, andra dagen vill jag helst bara försvinna. Men nog om det, vill inte sprida negativa vibbar och skit här. Och det är ju faktiskt bara två dagar kvar till sommarlovet! Och imorgon ska vi bara vara med klassen och typ fika eller nåt i ett par timmar innan vi slutar, och på torsdag har vi avslutning och sedan på kvällen ska vi grilla med klassen. Toppen! Nu ska jag städa mitt rum, sen ska jag plugga.


Sofia ~ 22.50

Jag måste verkligen, VERKLIGEN, plugga. Skriva en kompletering av något slag. Har inte ens kollat på pappret. Jag måste skicka in en uppsats, men jag har tappat bort lappen med min lärares mailadress. Bra jobbat, Sofia. Jävla plugg. Jävla spotify som har gått ut så mitt rum är knäpptyst. Äckligt knäpptyst. Jävla kläder som ligger överallt i mitt rum och i hela min säng. Jävla regn. Äckliga jävla huvudverk som får mitt huvud att kännas som en tickande jävla bomb som vilken minut som helst kommer smälla av. Jävla skit att allt jag tycker om rinner ur mina händer, försvinner. Fan att jag lägger skulden på mig själv, tänker att det måste väl vara mig det är fel på. Måste vara jag som är äcklig och dryg. Helvetes jävla skitdag.



Carro ~ 22.41

Hahaha! det är så skrattretande så jag dööör!!!!
Reborndockor, det är inge fel med att ha dem som prydnad, men som sina riktiga barn, hallå liksom? Går ut och fikar med dem, byter blöja på dem "leker" med dem. När man är tonåring eller vuxen? Alltså jag skäms åt dem. Det är ju pinsamt.
Det är en DOCKA! ingen bebis, vissa av dem ser inte ens ut som bebisar, ser ut precis som dockor. orka slösa flera tusen kronor på en docka som ska föreställa en riktig bebis men som inte kan göra någonting?
Eller jo, den kan kissa/baksa? men den sitter i samma position hela tiden.
Varför inte skaffa ett riktigt barn istället för att leka runt som nån lite loser. Och om ni inte kan få barn så ber jag om ursäkt, men jag fattar fortfarande inte varför man då köper en docka. Adoptera ett riktigt barn isåfall om ni nu vill ha ett, gör lite nytta istället för att gå runt och låtsas.
Sen finns det ju dem som förbereder sig typ, vilket är helt okej, men ändå helt sjukt enligt mig.

Carro ~ 19.59

heeeej, mitt vinterland,  nu är jag häär! o.s.v o.s.v.
Varför ska man va fin på en skolavslutning? Jag kommer va fett blå, alla andra kommer ha vita fina klänningar. MEn jag hatar klänningar, plus att jag hittade ingen, och jag tycker det är onödigt att köpa en klänning jag kommer använda en gång, då äre lika bra att köpa shorts o en tröja som jag kommer ha användning av! right? :)
förövrigt så ligger det en tub ädelost och en burk med sambal oelek på min säng, och ett stycke katt, smaka?...

Carro ~ 18.29

Åhh snart är det sommarlov! kan ni fatta vad skönt eller?
Ni kanske får ta del av min och Sofias spännande lista över allt vi ska göra i sommar, ni får också komma med förslag om ni så vill! :)
Nu ska jag ladda upp min dator, för ett oväder är påväg hit och jag måste plugga, så vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon.

Carro ~ 18.19

tröja bikbok
shorts only

Sofia ~ 15.40

"Fräknar, solblekt hår, röda kinder, roadtrips med världens bästa människor, dagar vid stranden, melonglass, picknick i parken, grillkvällar som blir spontana utekvällar, skratt, smutsiga fötter som vandrat i grönska, lycketårar, känslan att boka en spontan charter-resa, new york, långa nätter, vakna med sol i ögonen och veta att man inte behöver gå upp alls, vandra hem en tidig morgon och se soluppgången och skratta åt hur mycket klockan egentligen är, se andra människor le av samma anledning som du, känslan av att bara få vara tillsammans med dem som gör dig mest lycklig, gå på smutsiga festivaler och sjunga med i alla texter fast man egentligen inte kan någon alls, göra oväntade och konstiga saker med den närmaste vän du har och veta att ingen annan någonsin kommer få veta, lyssna på mobilmusik när man går gata efter gata och dricker öl, sitta på en strand tillsammans med honom och se solnedgången och känna att livet är som bäst precis just nu."


text:http://michelleewegert.blogg.se/

Sofia ~ 14.05


Visst, jag har redan två kameror, men man kan aldrig ha för många väl? Och den här är perfekt att ta med sig överallt. Liten, men bra. Istället för de jag har- en bra men enorm och en liten men mindre bra. Detta är den perfekta blandningen. 1990 kronor bara...

Carro ~ 13.27

Hejhopp!
Ska snart åka iväg till kupolen med mamma och kolla avslutningskläder, har siktat in mig på en jumpsuit, vi får se vad vi hittar.
Hejdå! :)

Carro ~ 23.04

Haha åh vad fult!
Jag sitter i imtt rum med min leopardmorgonrock och nyduschad, så kommer tre av Robins kompisar in på mitt rum och frågar massa saker och skakar hand o pratar med mig när jag sitter där i mitt extremt stökiga rum och ser helt lost ut och vill mest av allt att dem ska gå för jag känner mig så ful. Sen går dem inte heller, utan står där och säger saker, kommer inte ihåg nånting.  Så nu åkte kläderna på, utifall dem kommer igen. haha.
Jag känner föresten att jag inte kommer få sova nånting inatt, då jag kommer ligga och va vaken för alla skrik utanför. Och nui kom en kille in och informerade mig att han bara hade hämtat sina cigg. hmm, jag känner att detta kommer bli en spännande natt.
fint med netlog

Carro ~ 13.42

Heej!
Hur mår ni?
Jag mår fint, funderar över vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, jag vill så jätte gärna ha en jumpsuit, men vet inte vart jag kan hitta nån snygg här i Falun. Vill till brlänge men har ingen tid att åka dit på. Klänning är inte riktigt min stil, men ändå fint.. hmm. vet inte.
Igår var jag och sofia och delade ut reklamen, det tog oss ca 4 timmar och jag kan säga er att jag har träningsverk i benen. haha. Vi träffade på en jätte aggresiv man som slängde upp dörren skrek nått som " JAG SKA INTE HA REKLAM DET STÅR JU FÖRFAN PÅ DÖRREN!!!" så slängde han ut annonsbladet(som inte ens är reklam) haha, Sen en tant som började prata om att jag och sofia var tvinningar, hehe..
Jag var också på väg att bli påkörd igår, jag och Kevin kom på moppen, körde som vanligt, sen kommer det en tant som har lämna företräde som bara åker fram mitt i korsningen framför mig och Kevin, så om vi hade kommit ca en sekund tidigare hade det smällt. Lite läskigt var det men jag hann inte tänka så mycket.
Nu ska jag ut och sola eller nånting, vi hörs sen.
Puss och kram! :)
07-08? :)

Sofia ~ 12.14

För tillfället ligger jag ute på en filt i solen och funderar. På livet, skolan, vänner...kärlek. Tankar som skulle kunna driva mig till vansinne om jag tillät dem, men jag håller dem tyglade. Igår blev jag så jävla besviken och sårad av en vän. Inte för första gången heller. En vän jag trott jag skulle hålla ihop med i evigheter, men icke. Människor förändras. Jag har sagt förut att personer som får mig att må dåligt utesluts ur mitt liv, och det känns så jäkla hemskt om jag skulle behöva stänga ut den här vännen. Men. Inte heller vill jag bli så besviken på denne igen...


Carro ~ 01.08

omgaad vad dålig jag har varit på att bogga!
Jag ber om ursäkt för det, och jag har fortfarande ite ett skit att komma med.. kan ni inte komma med förslag? please darlings :*

Sofia ~ 22.46

Kass bloggning, så kan det va. Lovar att bättra mig snart, men det är inte kul om det bara är jag som bloggar så ska tjata lite på Carro. Men nu ska jag se på film hela natten, tjingeling.

Söt chey

Sofia ~ 03.52

Som dessutom ska upp klockan tio och jobba imorgon. Jippie vad pigg jag kommer vara!

Sofia ~ 01.49

Rix fm-festvialen.

Sofia ~ 01.11

Just nu vill jag bara bomba er med musik som är bra och som gör mig glad, men det skulle bli för mycket och ingen skulle orka lyssna. Mitt liv är superbra just nu, älskar allt och alla. Finaste och roligaste vännerna har jag också. Puss på livet!! Langar en av mina playlists istället. Lyssna, njut och lev ett underbart liv nu, för det gör jag!!

Tryck på bilden för att komma till listan!

Sofia ~ 15.06

Tre söta bilder från i torsdags.


Sofia ~ 01.26

Tjenixen. Blev en rätt så trevlig kväll ikväll. Först Rix FM-festival med Carro och Emelie och sedan spenderat resten av kvällen/natten med Emelie och lite random och mindre random killar. Nu kom jag precis hem och sitter och äter choklad. Borde väl kanske sova. Är en dag och kväll imorgon också som man ska orka med. Men det gör jag ju såklart. Är stolt över mig själv som varit nykter hela helgen! So far...


Carro ~ 00.28

Ojojoj vad dålig vi (jag i alla fall) har varit på att blogga. Idag var det Fix 
Fm festival och jag fick se min barndomsidol Christian Waltz, so good! Men blev sjukt förvånad över att han snackade svenska, jag har trott i alla mina år att han va från nått annat land och snackade Engelska, men googlade lite och fick se att han va ju faktiskt från Sverige. Haha konstigt, att jag missat det.
Nu är jag i svärdsjö men ska hem imorgon igen, puss och kraam på er!

Sofia ~ 10.50

Hej på er! Jag ska vl försöka blogga så gott det går under helgen, men det är knappt jag har tid. Igår var jag i alla fall med Emelie på kvällen. Drog till stan och försökte hitta någon att umgås med, men ingen ville vara med oss. Efter att ha förföljt Knäckfrågan, Emil, Anka, Viktor och Daniel ett tag sa de tillslut att vi fick va med dom. Tjoho, vad glada vi blev. Så kvällen spenderades lite överallt i stan med dem. Vi hade inte överdrivet roligt, men rätt så trevligt hade vi ändå. Blev dock en tidig kväll, kom hem vid elva. Nu ska jag sätta igång med den här dagens alla sysslor, vi får se om vi hörs mer ikväll. PUSS.


Carro ~ 00.12

Hej söta ni!
Förlåt för dålig bloggning, men har ingenting på hjärnan just nu, så vi hörs en annan gång! ♥
jag och bäbbe <3

Sofia ~ 12.10

Godmorgon! Eller det kanske inte är morgon längre förresten... Äh! Sitter för tillfället ute på verandan och väntar på att Carro ska komma hit. Vi ska sortera reklam typ, haha, kuul. Sen ska jag väl ut på äventyr igen, är ju cruising och sånt idag. Ni får stå ut med att uppdateringen troligen kommer suga den här helgen. Puuuuss!


Sofia ~ 00.54

Jaha, då var jag hemma igen efter en rätt så trevlig kväll minus alla mygg. Känner verkligen att shorts är bästa klädesplagget på kvällen när man är vid en skog och en sjö. Är lite biten, och alla var dumma och ville inte låna ut sina byxor till mig. Kvällen spenderades i alla fall vid Roxnäs med ett gäng trevliga grabbar. Höhö, fanns väl inte så mycket att göra dock... Aja, hoppas på en ännu roligare kväll imorgon!


Sofia ~ 18.15

Nu ni! Första utekvällen av förhoppningsvis fem stycken den här veckan. Tåppäään. Spelar musik på hög volym samtidigt som jag letar efter kläder och sminkar mig. Är det för kallt att ha shorts på sig ikväll?? Det skiter jag i och tar shorts. Lovely. Långhelg, solen lyser, jag ska snart träffa min bästavän och jag är såå glad bara! Life's good sometimes!



Valborg 2010. Haha.

Carro ~ 16.40

Hej bloggen!
Idag kom mina brillor och snart äre bara moppen som saknas, hehe.
Imorgon är det det efterlängtade Falu kalast som jag ska gå på med Sofia, det är också crusing tror jag, såhär ser min hjälm ut nu, azumnice!!

Sofia ~ 15.50

Justin Bieber ja... Hehe... Lägger in en bra låt för säkerhetens skull. Så ni inte blir livrädda liksom.

Blir gött och se dem om typ 25 dagar.

Carro ~ 13.15

Alltså vet ni vad? Jag sitter och lyssnar på Justin Bieber, sen jag såg hans film har jag insett att han är fan riktigt bra.
Jag tycker ni ska kolla på hans film Never say never. Det handlar inte just så mycket om justins hitoria, men om folk som berättar om honom. Jag tycker inte det va den bästa jag sett, men den är värd att se.
Aja, nu ska jag fortsätta lyssna. Men tänk vad en film kan förändra, från att typ "hata" honom och tycka att han va värsta mesen, till att han blir min idol! (nej idol va att ta i, men ni fattar)
Justin Biber & Jean Kingston - Eeine Meenie
Justin Biber - Down to earth

Carro ~ 12.54


Sofia ~ 10.22

En grej som är rätt skön är att jag i princip vet vad jag vill jobba med nu och har gjort det ett tag. Tidigare har jag inte haft någon aning, och det är också av den anledningen jag valde att gå sam; så jag skulle ha mycket att välja på sen. Men jag ska bli fotograf. Eller copywrighter. Eller både och. Journalist kanske. Skriva och fotografera vill jag göra i alla fall, höhö :-).

Sen om jag är bra på att ta kort eller inte är ju en annan sak. Man kan alltid bli bättre. Här är i alla fall några bilder jag tagit, helt oredigerade.
Okej, de här tog jag förra sommaren, är väl lite bättre nu, när jag väl tar bilder, vilket tråkigt nog är allt för sällan.

Carro ~ 07.50

Godmorgon, sovit braa?
Jag har det, och jag mår inte illa idag heller, igår var verkligen hemsk!
Menmen, idag är dagen laddad med fotboll, softball, pannkakkor, loka watermelon och bilar. Hoppas vädret blir finare eller att det börjar spöregna o åska så man får åka hem. Vi har friluftsdag..
Nu ska jag gå hem till pappa och packa resten, se ya! ♥
hittade en gammal bild från förr(förra?)året.

Sofia ~ 00.54

Har funnit en så otroligt vacker blogg ikväll. Setat och läst ett par inlägg och har inte kunnat hålla tårarna inne. Så stark tjej, så hemsk upplevelse. Länkar bloggen imorgon för nu måste jag sova. Godnatt! ♥