Carro ~ 22.19

Hej och godkväll finaste!
Sitter nu o glor på Big brother, hejar starkt på Simon och har faktiskt börjar gilla Peter mer och mer, skön kille dedär.
Om ni kollar på Big brother, vem vill ni ska vinna?

Sofia ~ 20.45

Hej fina ni. Härligt väder ute, lagomt svalt. Har varit ute och kört lite waveboard och även försökt lära mamma att åka (utan några större framsteg). Nu ska jag tjata lite på pappa att han ska skjutsa mig till statoil så vi kan köpa matsäck tills imorgon då vi har friluftsdag. Fotboll tydligen, gud så roligt... Kommer dessutom regna imorgon enligt väderprognosen, men får väl hoppas den har fel.

oldie

Carro ~ 20.35

Äntligen idag kom min hjälm, och imorgon kommer säkerligen brillsen också. Yeah, kan de bli bättre eller snyggare?
Sista sommaren med moppe, kommer sakna det. Men sen blire körkort! yäyä.
Hur har ni haft det idag? :)
måste bara tilläga, vilket otroligt hett utomlandsväder det var i Falun idag!♥

Sofia ~ 15.58

En enkel sak man kan göra för att få solbrännan att stanna kvar längre är att smörja in sig med bodylotion varje dag, gärna flera gånger om dagen, så att man inte blir torr. När man är torr om skinnet kan det flagna bort och då försvinner även det bruna.

weheartit.

Carro ~ 10.05

En sak jag hatar är när jag mår illa minsta lilla, då tror folk att man är gravid. bara för att man har pojkvän.
Och när folk säger så blir man själv orolig, men man vill helst inte veta. Jag vill ju liksom inte ha ett barn nu, jag hatar ju barn..
Men det som stör mig är att alla andra kan må illa hur mycket som helst, men om jag nu råkar må illa och spy nån gång (jag hade magsjuka varenda år förut) bara för att jag har pojkvän, då ska man tro att jag är gravid.
Nej usch... plus, att jag äter ppiller, jag vet att man kan bli gravid ändå, men jag har ätit det över ett år nu och har inte blivit det än så..


Sofia ~ 09.28

Godmorgooooon! Skiter i skolan idag med. Oj, vad gangster jag är typ. Nej, men jag orkar inte. Ändå är det sista riktiga skoldagen idag. Greeeaaaat. Imorgon ska vi tydligen ha friluftsdag. Kul att vi inte fått veta något om det ens? Jaja, det blir säkert skoj om jag nu ska dit. Förresten måste jag hälsa massa krya på dig till Carro som är magsjuk? Stackarn ♥. Pusshej, hörs sen.


Sofia ~ 23.31

Det ser ju ut att bli en ganska fortsatt bra vecka i alla fall när det gäller vädret (förutom onsdagen). Känner på mig att det kommer bli den bästa (och framförallt den längsta) helgen på länge! Perfekt väder, vänner, marknad, karuseller, musik, skratt och så några promille på det. Awesome. Godnatt!

Sofia ~ 21.07

ÄNTLIGEN klar med allt skoljobb! Eller okej, har tre saker kvar egentligen, men tror jag skiter i dom faktiskt. Nu ska jag äta glass eller dricka te eller nåt för att fira. Puss och kram, kul att vi har ännu ett nytt besöksrekord idag!

Söt osminkad tjej just nu. Men kolla mitt hår!! Snart blond ju

Sofia ~ 18.43

Till vardags tycker jag att det är snyggast att försöka få till den här bohem/indian/whatever-stilen. Ett par sandaler, liknande de på bilden och något virkat över. Diskreta sycken i bruna/guldiga färger.
Till fest kan man byta ut sandalerna till högre, tjocka klackar. Ett stort men kort halsband som det på bilden är skitsnyggt till. Sen lite armband och sånt så är det fixat!

Carro ~ 18.40

HÄLLOOW!!!
Niceigaste dagen på länge får jag bara lov att säga! Har legat ute och solat i x antal timmar och gud vad skönt det var! Jag borde plugga, eftersom jag har typ två eller tre saker som ska vara inlämnade senast imorgon, men faan jag orkar inte!
Nu är jag babysitter och har sjukt tråkigt.. hejdå :)
putput :*

Sofia ~ 16.41

Måste förresten säga att jag är jävligt glad att jag hann köpa en P&L-biljett! Köpte förra veckan, och nu är allt helt slutsålt. Dom släpte dessutom 1900 campingbiljetter idag, som tog slut påå 2 minuter, så det visar ju hur sjukt desperata alla är för att få gå på festivalen! Aja, nu är det bara att börja tagga då. Kings of leon, M.I.A., Deadmau5, The Ark, Ziggy Marley, 30 seconds to mars, Mando Diao, Oskar Linnros, Timbuktu, Lykke Li, The sounds, All time low, Looptroop rockers, Maskinen, Teddybears, Veronica Maggio, Daniel Adams-Ray, Jessie J, Miss Li, Movits!, Mustasch, Petter och Carl Norén är väl dom jag tänkt se :-). Ska ni dit?




Sofia ~ 16.27

Guud vilket underbart väder!! Sitter ute i bikiniöverdel och shorts och bara njuter av all värme jag får på mig. Lovely! Hoppas verkligen att värmen stannar nu så det inte blir regn och kyla direkt... Eller det är helt okej om det regnar imorgon och på onsdag men sen måste det vara sol från torsdag och hela helgen för då är vi lediga, det är Falukalaset och en enda lång festhelg!!


Carro ~ 10.18


Sofia ~ 00.07

Nej ni, nu ska jag sova. Får se om det blir någon skola för mig imorgon eller inte. Har inte mått så värst bra idag och har feber just nu. Menmen, vi hörs imorgon helt enkelt!

Sofia ~ 23.15

Okej, vi, eller i alla fall jag ska bättra mig med bloggningen för just nu suger det. Har ju trots allt haft besöksrekord idag, och då borde vi väl ge er något att läsa... Kul att ni hittat hit i alla fall och hoppas ni stannar. Och snälla, ge oss förslag på vad vi kan skriva om! Vad som helst! :-) Puss.

Carro, jag, Isa & Stefan -09.

Sofia ~ 17.00


♥ Din hy behöver fukt för att må bra. Utan fukt blir huden stram och irriterad och fina linjer uppstår fortare, eftersom huden faktiskt åldras om den inte återfukas. Extra viktigt är det att huden får sig en rejäl fuktboost när det är dags att sova. Investera i två cremer, en för dagen och en för natten. Din dagscreme bör innehålla lätt solskyddsfaktor medan din nattcreme ska vara fulladdad med återfuktande egenskaper.

♥ Du glömmer väl inte bort att tvätta av sminkrester, smuts och döda bakterier på kvällen? För att huden ska må bra behöver den rengöras, annars kommer ofta akne och andra hudbesvär som ett brev på posten. Se till att du använder rengöringsprodukter som är anpassade efter just din hudtyp. Ett ansiktsvatten är ett bra komplement till din rengöringsrutin, eftersom det ser till att alla smutsrester försvinner.

♥ Rätt rengöring i all ära, men du glömmer väl inte bort att städa bort smuts och bakterier på djupet? Döda hudceller bildar ett lager på din hy som gör att huden under inte kan utvecklas och må bra. Också talg och smuts har en tendens att samlas i dina porer och bilda pormaskar. Gör det därför till en god vana att skrubba huden med en mild ansiktsskrubb en kväll i veckan. Avsluta med din vanliga nattcreme, eller om du är riktigt torr, en skön fuktmask.

♥ Skräpmat är varken bra för din hälsa eller din hy. Satsa istället på den klassiska tallriksmodellen och se till att du får i dig tillräckligt med bra fetter och vitaminer. Fet fisk, frukt, bär, grönsaker och nötter är världens bästa mat för din hy medan flottig mat och konstgjorda fetter hamnar i botten. Glöm inte heller de välgörande antioxidanterna som hjälper till att reparera din hud och gör den motståndskraftig mot yttre påfrestningar. Du hittar dem i extra koncentrerad form i bland annat granatäpple, pressad citron och spenat.

♥ Tyvärr räcker det inte hela vägen med att smörja in huden, peela regelbundet och trycka i sig antioxidanter. För om du äter onyttigt och är ute och slarvar ofta skadar du också huden på sikt. För mycket rökning, alkohol, salt och socker påverkar kollagenet och elastinet i din hy och gör att den hamnar i obalans. Och den obalansen kan uttrycka sig på en mängd olika och mindre trevliga sätt, som till exempel hänging och livlös hy, irritationer och svullna ögon. Försök att dra ner på dina slarviga och onyttiga vanor, du och din hud kommer att märka skillnaden.


Carro ~ 03.21

God natt på er alla.
Jag sitter här och har ingenting att göra, klockan är snart halv fyra, Kevin har slocknat på soffan och jag vill just nu bara duscha. Mitt hår alltså... usch!
Vet inte vad jag ska göra, ska jag plugga eller ska jag sova? Borde sova men orkar inte.. jaja, vi får se vad jag ska hitta på.
skulle vara så skönt att komma bort härifrån, bara jag och nån till.

Sofia ~ 22.52

♥ För naturligt solblekta slingor - Ha citron i håret, i slingor eller hur du vill ha det, och sitt sedan med det i solen. Citronsaften hjälper till att bleka håret och det gör att håret ser mer naturligt blekt ut än vad blonderingsfärg gör.

♥ För snabbare bränna - Många köper och använder sololja för att bli brun snabbare, men det är egentligen inte ett så bra alternativ eftersom att oljan steker/friterar skinnet. Ett bättre alternativ är att blanda vatten och salt och ha på kroppen i solen.


Sofia ~ 21.35

Oj, vad dålig bloggning det varit idag... Aja, så kan det vara ibland, jag har inte precis haft så mycket att skriva ändå. Idag har jag bara segat omkring här hemma. Har blekt till massa fler slingor nu på kvällen också och nu ser jag på fotboll i väntan på att håret ska torka så jag får se resultatet. Kan slänga upp en bild på det sen.

Känner verkligen hur död jag har varit de senaste helgerna. Och hur sjukt längesen jag var på fest eller liknande. Skyller på att alla läxor tagit upp all min tid och ork... Men snart sommarlov, och då ni! Då kommer jag förmodlingen ha något intressantare att berätta och fler roliga bilder att visa också.


Sofia ~ 11.43

Såg denna film igår, och det var nog en av de bästa filmerna jag någonsin sett! Och tro mig, det är sällan jag hittar nya favoritfilmer för jag är så kräsen när det gäller film (allt).

Den handlar om fyra muslimer som bor i London och som bestämmer sig för att utblida sig till terrorister, självmordsbombare. Det är både skitrolig, skrattade sjukt mycket, samtidigt som den är väldigt hemsk. Jag rekomenderar den verkligen i alla fall!

Carro ~ 00.58

Beslutsångest, vilken är snyggast tycker ni?

Sofia ~ 17.44

Jävlar va sugen jag blev på att skaffa mig en långkjol när jag såg den här bilden. En sådan som hon har typ. Och matcha den på samma sätt också. Jävligt snyggt måste jag säga, men den stora frågan är; skulle jag passa i det? Jag har liksom aldrig haft någon riktig kärlek till kjolar, klänningar och så vidare... Menmen, var ju bra många år sedan jag testade något sånt, så vem vet, jag kanske är skitsnygg i det?

Carro ~ 12.43

Palla skolskiten, sitter hemma och myser med plugg och musik istället. :)


Sofia ~ 08.50

Sitter och tittar på Fenomen. Är väl det enda jag orkar idag. Nationellt prov vid ett. Skooooj. Men det är fredag idag och jag ska färga håret. Toppen. Tyvärr spöregnar det idag så det sög ju.

Söta gamla cambilder.

Sofia ~ 20.59

Idag har ju typ alla 95:or här i Falun bal/avslutningsmiddag, så tänkte att jag skulle lägga ut lite bilder från när jag och Carro hade det förra året :-).


Sofia ~ 17.35

Nu har jag suttit här i flera timmar och försökt plugga, utan att lyckats. Känner starkt för att göra som Carro och skita i det... Usch och fy, har tre saker kvar. Två ska in imorgon och jag har inte börjat på varken den ena eller den andra. Tröstar mig med glass och tumblr.

Är jag den enda som inte kan äta glass utan oboy-pulver??

Carro ~ 16.50

Skiter i odemokratiska länder nu, pallar inge mer skola! Har fan blivit psykiskt störd av alla läxor, fattar dem inte att dem kör slut på oss?
Skiter i om jag får ett ig, nu orkar jag inte bry mig mer.

Sofia ~ 15.15


Sofia ~ 10.40

Alltså ååh, kolla på denna vackra skapelse! Vill haaa... Så jäkla sugen, ananas är fan det godaste som finns!! Suck.. Godmorgon förresten.

Carro ~ 00.14

ååh vad jag vill ha en sån här och mysa runt i!

Carro ~ 23.40

Heej!
Hur mår ni?
Sitter i älsklings säng och myserrrr, borde göra klart nått plugg men det har jag tänkt att jag ska göra klart imorgon.
Nu ska vi kolla Big brother, pusshej! :)

Sofia ~ 20.48


SV: Vi ska jobba för Direktreklam höhö! Alltså dela ut reklam i postlådor i ett par lägenheter i herrhagen (till att börja med, får välja till större områden sen om vi vill och då får vi mer betalt också). Jobbar en-två timmar varje lördag eller söndag, vi får välja själva, och tjänar ca 600 i månaden. Inte så mycket kanske, men bra med tanke på hur lite jobb det är plus att om vi som sagt väljer till fler områden blir det mer pengar! :-)

Sofia ~ 20.20

Orkar inte plugga, därför tänkte jag dela med mig av lite bilder på mig och Carro från förra och förrförra sommaren.


carro ~ 14.44

Sommarjobb... varför måste man jobba, gå i skola, slita.
Den största delen av våra liv jobbar vi ju, och om ni tänker efter, vad är det för liv egentligen? Man är aldrig fri och man får nästan aldrig göra som man vill. Man får bara kämpa och slita hela sitt liv, fast om vi inte skulle göra det skulle ingenting fungera i samhället. Varför kom vi ens på alla hjälpmede som bilar och maskiner och sånt, varför kan vi inte leva som förr i tiden och låta allt vara som det var.
Fast jag antar att det kanske hade varit tråkigt då..
Men i alla fall, jag och sofia var och snackade med en jordgubbskille om sommarjobb, men allt verkar så komplicerat, vi får 600 kr/dag, om vi jobbar 12 timmar varje dag. (förutom söndag) men då måste vi stå ensamma, man får ingen lucnchrast eller nånting. Kul att stå där hela dagen utan att få röra mobilen, utan att få prata med nån, sitta där som ett jävla lonelykid alldeles själv liksom. Så nu tror jag vi ska försöka hitta något annat. Sorry för all text, orkar knappt läsa själv. :)

Sofia ~ 12.34

Frukost.

Sofia ~ 08.34

Jahapp, ny dag igen. Går så jäkla snabbt allting känns det som. Hoppas verkligen inte sommarlovet kommer gå lika snabbt, för då kommer jag typ...dö. Idag blir det troligen ingen skola, inte så viktigt att vara på lektionerna och jag kan lika gärna jobba hemma. Ett ska jag i alla fall ner på stan och möta Carro för att snacka med jordgubbskillen om sommarjobbet. Nästa vecka börjar vi med vårat riktigt jobb också :-).


Carro ~ 23.50

Jag har så tråkigt, borde plugga, borde sova.. Men måste vänta tills klockan två innan jag kan somna, för vill se Big brother klockan 1. Suck att man missade det klockan 10.
hihihi. hejdå :*

Sofia ~ 21.59

You run and tell your friends that you´re leavin´ me
They say that they don´t see what you see in me
You wait a couple months then you gon´ see
You´ll never find nobody better than me

Sofia ~ 20.56

Eftersom att ett sminkinlägg blivit efterfrågat ska vi försöka fixa det i veckan. Det är jättekul när ni kommer med förslag så fortsätt med det! Undrar ni något är det bara att fråga, antingen i en kommentar eller på bloggsvar, vi svarar på allt! Puss!


Carro ~ 20.15 ~ORKA

Heej sköningar!
Jag säger bara en sak: Orka plugga! Nu drar jag ut efter misslyckande försök att få något gjort, fast har nu bara snart en sak kvar. Och den ör jag imorgon.
Tipsa gärna om vad ni vill veta, eller fråga saker. Då blir både jag och Sofia jätte glada.
Puss på er! ♥

Sofia ~ 18.17

Well, även för mig står plugg på schemat... Så segt! Men snart, snaaart, klar. Är sjukt hungrig på tal om ingenting. Kommer bli skitsur om det inte är god mat. Hörs hej.


Carro ~ 17.30 ~PLUGG

Nu står plugg och barnvakt på schemat, ska bli intressant och se om jag har blivit av med allt tills kvällen är slut, eller om jag dragits till någonting annat.
Är så sjukt sugen på glass.. men orkar inte spräcka en 100.. huhu

Sofia ~ 14.50


Får bli en bakvänd outfitbild idag, haha, men ville visa hur fin virkad rygg det va på linnet!

Carro & Sofia ~ 13.27

Tjena! Sitter här för oss själva på skolan och gör... ingenting. Vi slutade typ klockan tio, men är fortfarande kvar.. Idioter. Nej men, vi väntar på en seg kille som skulle ringa oss klockan tolv, men som fortfarande inte har ringt. Suck, blir fan tokig.

Såhär såg vi ut förra året när vi hade lite tråkigt.

Carro & Sofia ~ 10.28


Sofia ~ 07.33

Godmoron på er! Blir bara ett snabbt inlägg nu, för jag har rätt brottom. Ska till bussen om en halvtimme och jag är lååångt ifrån klar. Aja, brukar lyckas hinna, så gör väl förhoppningsvis det nu med. Nationella idag, taggaaaaa. Hehe, eller? Blä och fy säger jag bara, hatar matte! Har inte ens öppnat matteboken en enda gång denna termin (men ändå har jag fått MVG på alla prov...?). Men vi hörs sen, ska skynda mig att äta frukost nu!

Bara för att det regnar ute och är fett grått....

Carro ~ 23.14

Tjohej!
Ja som Sofia skrev så skyller jag på att jag har åkt moppe hela kvällen, och imorgon får jag skylla på plugget, måste få bort min lilla hög jag har framför mig.
Nu sitter jag och glor på doctor 102 eller vad det nu heter, spännande är det i alla fall.
Imorgon ska vi försöka fixa inlägget om avslutningsklänningar, puss på er!

Sofia ~ 22.20

Oj, vad dåligt vi bloggat idag! Ledsen för det, hehe. Jag skyller på att jag pluggat, och jag antar att Carro haft mopedåkning som ursäkt. Såg nämligen henne och her boyfriend köra förbi utanför mig ett par gånger och vinka som tokar ;-). Måste bara säga, fan va glad jag är! Det är så jävla nära nu! Slut på plugget, sommarlov. Fifan vad skönt och fifan vad jag längtar. Nu har vi jobb också, både jag och Carro, gånger två! Så det kommer rulla in lite stålar ändå under sommaren. Göööött!!! Nu ska jag sova, natti!


Carro ~ 12.07

fråga: "hej kan ni visa fina skolavslutnign klänningar"
Svar: Självklart kan vi göra det, det kommer ett inlägg i veckan någongång, håll utkik! :)




Sofia ~ 12.07

Hej! Idag börjar jag inte skolan för än klockan två då jag ska göra klart ett underbart spanskaprov. Älskar spanska så himla mycket!!!!! Eller inte. Men i allla fall, slutar direkt efter det och då ska jag hem och plugga som en gnu. Har rätt mycket kvar att göra och deadline för allt är på fredag (eller egentligen tidigare på vissa saker, men fredag är ABSOLUT sista dagen, för sen sätts betyg osv.). Måste leta rätt på min naturlärare också som jag aldrig ser på skolan..... Och så har jag ett till prov imorgon. TJOHO. Hej ingen fritid denna vecka. Men skönt ändå, nästa vecka är jag fri från plugg.


Carro ~ 00.14

Yes, Gurkan åkte! Ni som kollar på Big Brother vet säkert vad jag mumlar om. Han va ju så jädrans jobbig nu på slutet, så jag tycker det var mer än rätt att han åkte. Vad tycker ni, ni som kollar på det?
Nu ska jag nog sova eftersom jag glömt min laddare hos Bertil och mitt batteri suger så jag måste spara det tills imorgon. Godnatt. :)

Sofia ~ 22.49

bilder tumblr thejuicydetails.blogg.se weheartit

Sofia ~ 21.28

Yesterday...

Carro ~ 13.58

Godmorgon på er finfina läsare!
Eller det kanske inte är morgon för er, men för mig är det det... Klockan är ju ändå snart två.
Jag har inte sovit bra inatt, har varit jätte kissnödig, as varm och haft ont i ryggen, men tror jag sov ganska mycket ändå. Idag händer nog inte så mycket, men vi skulle bli jätte glada om ni kom med tips om vad vi kan skriva om och vad ni vill veta o.s.v.
Puss och kram! ♥

Sofia ~ 12.04


Sofia ~ 11.00

Jag sitter just nu och äter frukost. Hade en väldigt trevlig dag igår, med shopping och sedan sushigörning och ätning här hemma. Har bilder på både det ena och det andra som jag tänkte läggga upp snart (måste bara orka lägga över bilderna på datorn först). Idag har jag inga planer, men det blir väl att fixa med lite kläder och plugga... :-)


Carro ~ 01.48

Rosa Jumpsuit- Gina tricot 499 kr
Vit tröja- Bikbok 299 kr
Jumpsuitklänning- Nelly 379 kr

Carro ~ 01.26

God kväll på er!
Hur mår ni?
Jag mår prima, och för er som bryr er om jag fick sommarjobbet eller inte så kan jag bara säga såhär; Jag tänker inte stå och sälja jordgubbar från klockan 7 på morgonen till klockan 7 på kvällen varje dag i tre veckor, förutom på söndagar. Jag kommer typ dö!
Fast, får 600 kr/ dag om jag gör det , och det är ju inte ett så speciellt jobbigt jobb om man säger så, MEN, jag har räknat ut att det blir 50 kr/timmen och att jag kommer få ca 10 000 kr på tre veckor. Men då får jag bara tre dagar ledigt.
Vad tycker ni, ovärt eller värt?


Plus att jag är lite sur på honom, han frågade mig hur gammal jag var, och jag sa 17. Vet ni vad han säger då? "Vahh, du ser ut som 13-14 *nått turkord*" Man ba, jaha, sjysst... ;)

Sofia ~ 17.40

Jeansjacka H&M svart tröja Gina tricot linne Åhlens strumbyxor Åhlens shorts Gina tricot

Carro ~ 11.32

Hejsan!
Just nu sitter jag i sängen och ska snart ner på stan, jag kanske kommer hem med ett sommarjobb, vi får se! Jag hoppas det är bra lön, annars pallar jag inte.
Igår va jag på stan med Sofia och vi köpte godis och jordgubbar, mums.

Sofia ~ 10.22

Fyra bilder från igår.



Sofia ~ 21.13

Hej på er! Kom precis hem från stan. Har varit på bio med Felicia, nya Pirates-filmen. Den var bra, väldigt bra, men inte lika bra som de tidigare filmerna. Den var lite rörig och man förstod inte så mycket av vad som egentligen hände i slutet. Men ni borde se den! Den var lätt värd pengarna! Dock hade vi oturen att få något fel med våran bokning så vi fick köpa nya, inte så bra platser.

Snygging!

Sofia & Carro ~ 10.38

Såååja, nu våra kära fans har vi äntligen skaffat oss en ny blogg, och denna gång en gemensam. Toppen, va? Hoppas ni gillar det och hoppas vi pallar blogga nu då. Alla förslag på vad vi kan blogga om är välkomna. Puss!